Over ons

Michiel Stapper studeerde sociale geografie en filosofie aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds kort werkt hij op de Universiteit van Amsterdam als docent. In het verleden is hij voorzitter geweest van de studievereniging van sociale geografie en planologie en van ASVA studentenunie en hij zat in BKB academie 14.

Hade Dorst is onlangs afgestudeerd in Urban Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Hiervoor rondde zij de bachelor planologie en sociale geografie af aan de UvA en was, evenals Michiel, voorzitter van de studievereniging daarvan. Tijdens haar studies heeft zij in Londen en in Berlijn gestudeerd. Ook is ze werkzaam geweest bij het onderzoeksbureau van ASVA Studentenunie en als stagiaire bij RIGO Research en Advies en ARCAM.

Julia van Boven  loopt momenteel stage bij public affairs bureau DDvL . Daarnaast schrijft zij voor haar master Applied Ethics aan de Universiteit Utrecht haar scriptie over lobbyen en politieke gelijkheid. Haar bachelor wijsbegeerte haalde zij aan de UvA. Ook organiseerde ze workshops over geluk, liep ze stage bij de WakaWaka Foundation  en studeerde deze zomer journalistiek aan Kings College London.

De reden voor ons om deze blog te beginnen is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>